Sammenlign lån med Lånio.dk

Sammenlign flere lånetilbud og spar penge på dine lån. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%. Få flere gratis lånetilbud fra førende banker
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
Udfyld én låneansøgning
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
Modtag lånetilbud fra flere førende banker
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
Vælg det bedste lån til dine behov
Sådan kan vi hjælpe
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 7,3 % i debitorrente

Bemærk: Vi anbefaler dig at ansøge om længere lånetid. Dette øger chancen for at din ansøgning godkendes og du får dit lån. Du kan altid betale lånet ud før tid, hvis du ønsker dette.

Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
Sådan kan vi hjælpe
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
 • Løbende kontrol af webshop
 • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
 • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Opdateret: 21. oktober 2021

Du kan nemt sammenligne lån med Lånio.dk

Lånio.dk er din hjælpende hånd, hvis du ønsker at sammenligne online lån. Vi har mere end 5 års erfaring med at gøre sammenligning af lån let som en leg. På denne side vil vi forklare, hvorfor det er så vigtigt, at du sammenligner flere lånetilbud, og hvordan du helt konkret griber det an. Lån penge let som en leg med Lånio.dk.

Hvis du ønsker at finde det bedste og billigste privatlån eller samlelån, får du nemlig størst succes ved at sammenligne flere lånetilbud. Lad os tage dig i hånden og guide dig godt igennem lånejunglen.

Hvordan sammenligner du lån?

Helt kort og kontant sammenligner du lån ved at indhente flere lånetilbud og undersøge deres lånevilkår. En god sammenligning af lån kræver derfor, at du først og fremmest gør op med dig selv, hvilke lånevilkår der er vigtige for dig. Du kan stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvor meget ønsker jeg at låne?
 • Hvor lang løbetid ønsker jeg?
 • Hvor meget har jeg råd til at låne?
 • Hvor stort er mit rådighedsbeløb?
 • Hvor høj en månedlig ydelse ønsker jeg?

Når du har styr på ovenstående, kan du gå i gang med at indhente lånetilbud og sammenligne disse. Det kan du gøre nemt ved at benytte dig af Lånio.dk. Ved hjælp af en én enkelt ansøgning kan du nemlig få flere lånetilbud tilsendt automatisk fra flere banker.

Derefter er det selvfølgelig op til dig at finde det bedste lån. Det er kun dig der kan afgøre, hvilket lån der passer bedst til din situation.

Sammenlign lån nu Det tager kun 2 minutter

Sammenligning af forskellige typer af lån

Hvis du står overfor at tage et lån, har du nok allerede en ret god idé om, hvilken type lån du har brug for. Eksempelvis om du har brug for at sammenligne realkreditlån til at købe bolig for eller om du har brug for sammenligne usikrede lån.

Usikrede lån er alle de lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed, som du eksempelvis skal i forbindelse med et realkreditlån. Her på Lånio.dk fokuserer vi kun på usikrede lån. De går under forskellige begreber for eksempel forbrugslån, indskudslån og billån.

I princippet er der tale om det samme lån - nemlig et usikret lån - men formålene med lånene er selvfølgelig forskellige. Har du brug for et usikret lån, kan du bare fortsætte med at læse videre her.

Sammenlign forskellige typer lån
Sikrede lån Usikrede lån
Ved sikrede lån skal du kunne stille sikkerhed for lånet. Dette er eksempelvis tilfældet med realkreditlån, hvor boligen er et aktiv i forbindelse med lånet. Ved usikrede lån skal du ikke stille sikkerhed. Det betyder, at der er tale om et lån, hvor du helt selv kan bestemme, hvad du vil bruge pengene til.

Hvad består et lånetilbud af?

Når du modtager lånetilbud, består det af flere forskellige informationer og tal. For at gøre det med overskueligt for dig, at har vi herunder samlet en liste over lånevilkår, som vi forklarer nærmere.

 • Låneudbyder er selvfølgelig selve lånevirksomheden.
 • Lånebeløb er det beløb, du ønsker at låne.
 • Løbetid er den periode, du ønsker at låne pengene i.
 • Rente er, groft sagt, det, du betaler for at låne.
 • ÅOP er lånets årlige omkostninger i procent.
 • Månedlig ydelse er det, du skal betale hver måned i renter, gebyrer og afdrag.
 • Etableringsgebyr er et startgebyr, du betaler for at låne.
 • Administrationsgebyr er en løbende omkostning fx et betalingsgebyr.
 • Samlede tilbagebetaling er det totale beløb, du skal tilbagebetale.

Der er altså mange informationer at holde styr på, hvis du ønsker at sammenligne lån. Derfor er det vigtigt, at du er afklaret i forhold til, hvad der er det vigtigste for dig, når du skal optage et lån.

Er det vigtigste eksempelvis, at du nu og her får en lav, månedlig ydelse, men måske derfor får en lang løbetid? Eller passer din situation godt til at have en højere månedlig ydelse og dermed også være i stand til at indfri lånet hurtigere?

Hvis du vil finde ud af, hvilket lån, der er det mest hensigtsmæssige, kan du sammenligne låns forskellige vilkår. Herunder har vi samlet de tre mest almindelige vilkår, som bliver sammenlignet. Det er renter, ÅOP og samlede tilbagebetaling.

Lånio.dk anbefaler altid, at du sammenligner flere lån, før du vælger et bestemt lån. Sådan har du større chance for at finde det lån, der passer bedst til dig.

Sammenlign lån i forhold til renter

Renter er det, du betaler for at låne penge i en given periode. Hvis du ønsker at sammenligne lån på baggrund af renterne, skal du være opmærksom på, at løbetid og eventuelle gebyrer også har indvirkning på, hvor meget du alt i alt kommer til at betale for dit lån.

Du kan dermed ikke kun sammenligne låns renter, hvis du ønsker at finde det billigste lån. Du er også nødt til at medregne eventuelle betalingsgebyrer og etableringsgebyr for at få et retvisende billede af, hvad du egentlig skal betale for lånet.

Synes du, at det lyder besværligt? Du kan bruge vores låneberegner til at få helt styr på, hvad du skal betale for dit lån.

Sammenlign lån i forhold til ÅOP

Vi har allerede været inde på, hvad ÅOP er - nemlig et låns samlede omkostninger i procent. Det vil sige, at ÅOP indebærer alle omkostninger eksempelvis rente, administrationsgebyrer og etableringsgebyr.

Derfor er ÅOP et godt værktøj til at sammenligne lån. Du skal dog huske på, at ÅOP ændrer sig alt efter, hvor lang løbetid der er på dit lån. Derfor kan du ikke sammenligne ÅOP på lån, der har forskellig løbetid.

Sammenlign lån i forhold til den samlede tilbagebetaling

Du kan også sammenligne lån ved at kigge på lånenes samlede tilbagebetaling. Alle låneudbydere er forpligtede til at angive lånets samlede tilbagebetaling. Du har altså krav på at få oplyst, hvor meget du samlet set skal betale for lånet. Den samlede tilbagebetaling viser, hvor meget du alt i alt kommer til at betale for et lån.

Hvis du tager et lån på 10.000 kr. eksempelvis, og der er samlede omkostninger for 5.000 kr. i administrationsgebyr, etableringsgebyr og renter, vil den samlede tilbagebetaling være i alt 15.000 kr.

Dette vil være et godt redskab, hvis du ønsker at sammenligne flere lån med forskellig løbetid og andre forskellige vilkår.

sammenlign lån sådan gør du

Sammenlign lån fra flere banker med Lånio.dk

Nu har du fået et par tips til, hvordan du kan sammenligne lån på forskellige måder. Herefter er det op til dig at vælge det billigste lån. Det kan du gøre nemmest ved først at indhente flere lånetilbud via vores formular øverst på siden.

Herefter skal du ikke vente længe, før du vil modtage dine lånetilbud. Derefter kan du nemt sammenligne lånevilkår og priser og finde frem til det bedste og billigste lån af de lån, du er blevet tilbudt.

Når du har godkendt et lånetilbud og skrevet under på aftalen, tager det ikke lang tid, før pengene bliver overført til din konto. Det står dig nu frit for, hvad du vil bruge pengene på.

Sammenlign lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.