Hurtig Lån

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud på forbrugslån fra flere banker. Lån op til 300 000 kr. Rente fra 3,49%.
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende service
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Spar tusindvis af kroner - få tilbud fra flere banker her
Lånebeløb
Om dig
Beskæftigelse
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Sikker SSL-kryptering

Få økonomisk pusterum med et hurtig lån

Hurtig lån er for dig, som måske ikke på nuværende tidspunkt har råd til din drømmerejse, dig som oplever uforudsete regninger i husholdningen eller for dig som bare ønsker lidt flere penge mellem hænderne end sædvanlig. Vi har gjort det nemt for dig at låne penge. På Lånio.dk kan du få et overblik over hurtige lån og finde det bedste hurtig lån, som passer til dig.  

Hvis du har brug for et lån med hurtig udbetaling, har du mulighed for at tage et hurtig lån online eller et kviklån. Du skal blot have øje for, at der findes mange andre alternativer til et kviklån, som kan spare dig penge. Med et lån har du stor frihed, og du behøver ikke at oplyse, hvad du skal bruge pengene til.

På Lånio.dk tilbyder vi dig forskellige typer af hurtig lån. Vi har dermed gjort det nemt og hurtigt for dig at finde et fordelagtigt lån. Med vores online hurtig lån, hjælper vi dig med at få et højt lånebeløb uden, at du skal gå på kompromis med vilkårene for dit lån.

Læs mere om hurtiglån her:

Forskellige former for hurtig lån

Lånio.dk har en bred række af samarbejdspartnere, som kan tilbyde dig flere forskellige, hurtige lån. Der er tale om hurtige forbrugslån, da vi har gjort det nemt for dig at finde det bedste lån. 

Et hurtigt lån garanterer dig hurtig udbetaling og en nem låneproces. På Lånio.dk har du mulighed for at sammenligne lånetilbud fra vores samarbejdsbanker og derefter ansøge om lånet. Ved hjælp af denne proces har vi gjort det muligt for dig at få udbetalt dine penge kort tid efter du har sendt din ansøgning.

Den hurtige udbetaling sker, fordi bankerne ikke behøver at vide, hvad du skal bruge pengene til. Du kan hurtigt finde sms lån via din mobil og kort tid efter godkendelse af din låneplan online, bliver pengene sat ind på din konto.

Definition af hurtig lån

Hurtige lån er kort fortalt lån, der er nemme og hurtige at tage. Det vil sige, at ansøgningsproceduren er hurtig at komme igennem, og at der er en nem og hurtig udbetaling. Du kan finde hurtige lån online, da processen her er hurtigere, end hvis du går til en bank, hvor du først skal tale med en bankrådgiver, før du kan få et lån.

Hvilken rente på hurtig lån kan du få på Lånio.dk?

Vi har gjort det nemmere for dig både at finde det bedste hurtiglån, som dækker dine behov og sammenligne lån, så du får den laveste rente. Når du får dine lånetilbud, kan du nemt sammenligne renten på lånene. Renten holdt op med lånets ÅOP hjælper dig med at vælge det lån, der er billigst for dig.

Renten kan variere efter din indkomst, dit job, allerede eksisterende gæld samt andre faktorer. Jo større en risiko banken vurderer, der er ved at låne dig penge, jo højere rente vil du blive tilbudt på dit hurtig lån. På Lånio.dk fortæller vi med stolthed, at vores partnere kan tilbyde dig en rente på mellem 3,49% og 26%.

Selvom rente er en vigtig indikator for, hvad du betaler for lån, anbefaler vi, at du tager højde for ÅOP. På den måde, får du et klart overblik over, hvilke omkostninger, renter og afdrag, der er på lånet. Derfor vil vi i nedenstående forklare uddybende, hvad du skal være opmærksom på i forhold til pris og ÅOP på lån.

Hvad koster hurtig lån?

Hurtig lån er for dig, som ønsker at låne penge i en kort periode. Disse lån er skræddersyet til kortere løbetider og mindre lånebeløb. Hvis du har brug for et højere lånebeløb end ved et normalt lån, har du mulighed for at tage et privatlån. Du kan tage et privatlån plus, hvor du kan låne helt op til 300.000 kr. Ved disse plus lån, er renten ofte lavere og lånets løbetid er længere.

Priseksempel på hurtig lån
Lånebegreber Lånevilkår
Lånebeløb 25.000 kr.
Løbetid 60 mdr.
Stiftelsesgebyr 705 kr.
Rentesats 19,56%
ÅOP 25,53%
Samlet tilbagebetaling 42.257 kr.

*Tallene er vejledende. Det er muligt, at du vil finde andre lånevilkår.

Ovenover kan du se, hvad et hurtigt lån på 25.000 kr. koster, hvis du låner pengene i 60 måneder, hvilket svarer til 5 år. Renten på lånet er variabel og kan svinge så længe lånet varer. Låneeksemplet er et annuitetslån, da den månedlige ydelse er den samme hver måned.

Hvad er sammenhængen mellem ÅOP og pris på hurtig lån?

Når du skal finde det bedste og billigste hurtig lån, kan den årlige omkostning, ÅOP, være med til at hjælpe dig med at finde det bedste lån. Ved ÅOP bliver der taget højde for alle omkostninger, der er ved lånet, kredittens løbetid samt renter og afdrag. Det er dermed en god indikator for dig, hvad lånet egentlig koster.

ÅOP er alle omkostningerne ved dit lån, vist i procent. Herunder tages der hensyn til renten på lånet, dine stiftelsesomkostninger og selvfølgelig de administrationsgebyrer, der må være på dit lån.

Med ÅOP kan du nemt sammenligne og få et overblik over de forskellige lånetilbud. Det er bestemt ved lov, at alle låneudbydere skal oplyse om lånets ÅOP. Se bekendtgørelse om information til forbrugere om priser m.v. i pengeinstitutter for at blive klogere på, hvilke informationer låneudbydere skal oplyse.

Find det hurtig lån, som passer bedst til dig ved blot at oplyse dit ønskede lånebeløb og løbetid. Vi hjælper med at finde et lånetilbud til dig - Hurtig ansøgningproces og hurtig udbetaling.

Sammenlign priser på hurtig lån
Det tager kun 2 minutter!

 

Find hurtig lån online med nemid

Vi har gjort det nemt for dig at tage hurtige små lån online. Alt du skal gøre er at udfylde låne formularen i toppen af siden blandt andet med din ønskede lånesum, din årlige indtægt og dit CPR-nummer. Hvis din ønskede lånesum er over en vis størrelse, kan låneudbyder også kræve, at du skal angive din årsopgørelse.

Derudover kan du nemt på Lånio.dk færdiggøre din ansøgning om hurtig lån online med nemID. Når du har fået dine lånetilbud, skal du bruge dit nemID til at underskrive låneaftalen. Herefter vil du hurtigst muligt få udbetalt dine penge til din konto. Hvis du ikke har et nemID, kan du nemt bestille et på Borger.dk og få det tilsendt hurtigst muligt, så du kan tage dit hurtig lån.

Vi anbefaler, at du grundigt gennemgår din låneaftale, så du er sikker på, at du har valgt det bedste hurtige lån for dit eget vedkommende. Med Lånio.dk behøver du ikke at tage ned i banken. Vi sørger for, at du nemt kan undersøge lånetilbud derhjemme.

skitsering af proces ved hurtiglån

Hurtig lån til unge

Et hurtig lån til unge er en god mulighed for at få økonomisk frihed i hverdagen. Med et hurtigt lån, kan du både få penge til skolebøger, fritidsaktiviteter og købe en ny mobil, hvis den gamle er gået i stykker. Fordi du ikke skal fortælle, hvad pengene skal bruges til, og fordi ansøgningen foregår online, er det en nem og overskuelig proces.

På samme vis kan et hurtig lån til studerende også lade sig gøre. Du skal dog have for øje, at din indkomst skal vurderes, før du kan blive godkendt af låneudbyderne. Hvis din økonomi vurderes til at være rimelig, vil det være muligt for dig at tage et hurtigt lån, selvom du er på SU.

Alt afhængig af din ønskede lånesum, kan låneudbyder godt nægte at acceptere din låneplan, da de ofte vil sætte en grænse for, hvor meget du kan låne. Du skal derfor være opmærksom på dette, hvis du er ung og interesseret i et hurtigt lån.

Fordele og ulemper ved hurtig lån

Ved hurtig lån er der en række fordele og ulemper du skal overveje, inden du tager dit lån. Det er selvfølgelig altid op til dig og din egen lånesituation samt økonomi at afgøre, hvad der fremstår som fordele og ulemper.

Et hurtig lån uden sikkerhed er en god alternativ måde, hvorpå du kan få et økonomisk pusterum i din dagligdag. Du kan nemt og hurtigt få råd til din drømmerejse uden at skulle ned i banken og snakke med din bankrådgiver. En anden mulighed kunne være en kassekredit, men dette kan på længere sigt blive en dyr løsning.

Vi anbefaler dig på det kraftigste at vurdere din økonomiske situation og likviditet, inden du optager et hurtig lån. Hvis du ikke er i stand til at betale lånesummen tilbage inden udgangen af løbetiden, vil din ÅOP stige i takt med dette. Med andre ord; jo længere tid det tager dig at betale lånet tilbage, jo dyrere bliver lånet.

 

Fordele

 • Hurtig udbetaling
 • Ingen sikkerhedsstillelse
 • Økonomisk pusterum
 • Lån online
 • Vi spørger ikke ind til lånets formål

Ulemper

 • Risiko for gældsfælde
 • Høje renter ved overskridelse af løbetid
 • Høj ÅOP kan forekomme

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, før jeg tager et hurtig lån?

Inden du tager et hurtig lån, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Mange låneudbydere fortæller dig, at du kan få et lån gratis og rentefrit. Dette er til dels også korrekt.

Nogle låneudbydere tilbyder hurtig lån gratis med ingen rente i blot en periode, hvorefter du begynder at betale for dit lån. Du skal dog vide, at hvis du er uopmærksom, kan prisen stige voldsomt, og du vil stå med en stor ydelse hver måned. Grundet dette, kan du risikere at stå med en langt større udgift end du havde forventet, da du fik lånet.

Vi anbefaler dig derfor grundigt at vurdere de forskellige tilbud på hurtiglån, som du bliver tilbudt. Det er vigtigt for dig at finde det helt rigtige lån, som passer til din økonomi, for ikke at ende ud med, at du ikke kan betale pengene tilbage.

Kan jeg tage et hurtig lån trods RKI?

Hvis du er registreret i RKI, Ribers Kredit Information, kan du ikke tage et hurtig lån. Dog er dette op til den enkelte låneudbyder. Hvis du er registreret i RKI, løber bankerne en risiko ved at låne dig penge, hvilket er grunden til at dette ikke er muligt.

For at du kan tage et hurtigt lån, skal du sørge for at afbetale din eksisterende gæld. Da vil du slettes fra registret, og du vil ikke fremstå som en dårlig betaler over for banker og låneudbydere. Hvis du allerede har taget flere hurtige lån, anbefaler vi dig at samle din gæld på blot ét sted ved at tage et samlelån.

Hvis du skylder mellem 200 og 1.000 kr., er dine oplysninger ikke offentlig tilgængelige. Derimod hvis du skylder mere end 1.000 kr., bliver du registreret i RKIs åbne register. Her er dine oplysninger synlige for alle RKI’s kunder. Hos RKI kan du se, hvad du skal gøre, hvis du er registreret som dårlig betaler.

Kan jeg tage et hurtig lån nu?

Alle kan søge om et hurtig lån på Lånio.dk, hvis du er i besiddelse af et gyldigt nemID og selvfølgelig ikke er registeret i RKI.

Afhængigt af forskellige låneudbydere, er det også et krav, at du skal være over 18 år. Derudover skal du være opmærksom på, at låneudbyderne vil vurdere din økonomiske situation. Hvis du allerede sidder i gæld, kan låneudbyder nægte accept af din låneplan.

De fleste banker forlanger også, at du har adresse i Danmark for at kunne tage et hurtig lån. Hvis du blot dele af året bor i udlandet, men har fast adresse i Danmark, har du stadig mulighed for at tage et hurtig lån.

Det er altid gratis og uforpligtende for dig at benytte Lånio.dk’s sammenligningskoncept. Når du bliver videresendt fra os, vil bankerne vurdere din ansøgning. Hvis denne godkendes, vil du få tilsendt forskellige lånetilbud fra vores samarbejdspartnere.Hvis du er i tvivl om, hvordan du ansøger om dit lån, er du velkommen til at kontakte os på henholdsvis chat, mail eller over vores telefonlinje.

Sammenlign priser på hurtig lån
Det tager kun 2 minutter!

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Følg disse enkle trin for at få det billigste lån:

 1. Udfyld vores enkle låneansøgning - det tager kun 2 minutter
 2. Du modtager bankernes lånetilbud på din mail - ingen telefonisk kontakt til bankerne
 3. Du vælger det billigste lån

Du kommer i gang med vores låneberegner øverst på siden.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer. Læs mere under ÅOP.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Dit lån vil blive udbetalt på din egen konto. Det er dog bankerne og ikke Lånio, der står for udbetalingen af dit lån.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at afkrydse boksen “jeg ønsker at samle lån/gæld” i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet, der skal anvendes på låneindfrielse.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Det afhænger af, hvor lang tilbagebetalingstiden er på dit lån. Du kan i låneformularen angive over hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale dit lån. Hos nogle af Lånios banksamarbejdspartnere er det desuden muligt at betale lånet ud før tid uden ekstra omkostninger.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Læs flere tips her til et billigere lån. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Låinio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Dette skal du angive i vores låneformular. Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Svar: Ja det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånios Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden, end ved at ansøge direkte hos den enkelte bank. Således tilbyder Lånio nye kunder til bankerne på en billig måde, og de penge bankerne sparer på smarte TV-spots og store reklamekampagner, kan komme dig til gode i form af lavere renter. Vores koncept kan påvirke dit lån i en positiv retning, hvorfor vores koncept aldrig vil blive en ulempe for dig.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.