Vores råd til en bedre privatøkonomi: Signe Kirk Andersen

Ny lov om ÅOP-loft
01. juli 2020
Ny lovgivning sikrer, at forbrugere ikke ender i en endeløs gældsspiral. Der er blandt andet nye regler for ÅOP, omkostninger og markedsføring. Læs mere her.
Læs mere
17. september 2019
Overvejer du et nyt kviklån i 2019, og er du i tvivl om, hvilke muligheder du har? I dette indlæg forklarer vi, hvilke faresignaler du skal være opmærksom på, når du optager lån.
Læs mere
10. september 2019
Vil du gerne vide, hvor det kan betale sig at bygge et nyt hus i stedet for at købe et eksisterende? Vi har undersøgt, hvad du har til rådighed til at købe en ny byggegrund for.
Læs mere
24. maj 2019
Der findes mange forskellige typer af lån på markedet: forbrugslån, billån, kviklån. Det kan virke forvirrende, men faktisk findes der overordnet set kun 3 overordnede lånetyper.
Læs mere
09. april 2019
Er du nysgerrig efter at vide, hvor mange anmeldelser og sigtelser indenfor økonomisk kriminalitet, der er i netop din kommune? Dette, og meget mere kan du få svar på i denne artikel.
Læs mere
14. februar 2019
Lånio.dk har undersøgt, hvilke lån der var populære blandt dets ansøgere for at tydeliggøre, hvad danskerne ikke havde råd til i 2018.
Læs mere