Januar udsalg - Dette skal du vide, før du tager lån

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 300.000 kr. Rente fra 3,49%.
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Lånebeløb
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Del af lånebeløbet som er eksisterende lån/gæld
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sidst opdateret: 08. oktober 2019

Elsker du også at shoppe? Så glæder du dig nok til januar udsalg. Masser af skønne produkter bliver til januar udsalg sat ned til meget overkommelige priser.

Ofte starter butikkerne allerede januar udsalg mellem jul og nytår, men tilbudene holder gerne hele januar igennem. Dermed har du masser af mulighed for at score nogle gode tilbudsvarer til januar udsalg.

Der er mange penge at spare til januar udsalg

Er du en erfaren shopper, ved du, at der er rigtig mange penge at spare til januar udsalg. Ofte kan man få rabatter på helt op til 70-80 % af den oprindelige pris. Dermed er januar præcis den rette måned at gå shop-amok i.

Hvis du er på udkig efter en ny garderobe, kan det være, at det er nu, du skal slå til. Lige meget om du helst shopper online eller i fysiske butikker, kan du være sikker på at finde store rabatter på mange varer.

Det kan også være, at du er interesseret i en ny fladskærm, så du kan hygge dig med Netflix i den kolde tid. Eller du står måske med en gammel vaskemaskine, der godt kunne trænge til en udskiftning. Hold godt øje med tilbudsaviserne, måske finder du præcis, hvad du mangler.

Dame shopper til januar udsalg

Januar udsalg - Overvejer du at tage lån?

Med alle de gode tilbud væltende ind af postkassen, overvejer du måske endda at tage et lån. På den måde kan du få råd til en masse lækre ting og kan endda spare mange penge på din shopping!

Efter en god jul og et festligt nytår, hvor alle pengene er blevet brugt på gaver og fyrværkeri, kan det være meget fristende at tage et lån til januar udsalg. Det kan også være, at du har nogle julegaver liggende, som du til januar udsalg kan bytte til noget bedre.

En anden mulighed er, at du kan sælge ud af dine ting eksempelvis på Den Blå Avis. Dermed kan du nemt tjene nogle penge, som du kan bruge til at købe lige dét, du har brug for til januar udsalg.

Tænk dig godt om, inden du tager lån til januar udsalg

Lige meget om det er til januar udsalg eller andet, må du under alle omstændigheder tænke dig godt og grundigt om, inden du tager et lån. Ellers kan du risikere, at ende med et lån, som du ikke kan betale ud.

Du skal kun tage et lån, hvis du virkelig har brug for det. Det kan være, at din fryser er gået i stykker, og at du har set en rigtig god fryser, der er sat meget ned i pris. Måske udløber tilbudet efter et par dage, og du må hurtigt skaffe penge, så du kan købe den.

Hvis du ved, at du i den nærmere fremtid gerne vil låne til at købe et hus eller en bil, kan det være en god idé at holde sig gældfri. Eller hvis du allerede har gældsforpligtelser, det vil sige, hvis du har flere andre lån, kan det også være fornuftigt ikke at stifte yderligere gæld.

Mennesker shopper til januar udsalg

Forskellige låneudbydere - Forskellige priser

Har du allerede besluttet dig for at du gerne vil tage et lån til januar udsalg, må du dernæst undersøge markedet. Dermed kan du sikre dig, at du får et godt og fornuftigt lån, der passer bedst til din situation.

Låneudbyderne tilbyder flere forskellige lån til forskellige priser og renter. Nogle låneinstitutter kan lokke med gratis lån, men du skal være opmærksom på, at lånet kun er gratis, hvis du kan betale det tilbage indenfor den fastsatte tidsramme.

Derudover findes der mange andre lån, som kan være fordelagtige, hvis du ved, at du ikke kan betale lånet tilbage i løbet af 30 dage. Det bedste lån afhænger fuldstændig af din situation, hvor meget du vil låne og hvor hurtigt, du gerne vil betale lånet tilbage.

Januar udsalg - Sådan får du fat på de bedste tilbud

Til januar udsalg er der så mange tilbud og gode rabatter, at det kan være svært at danne sig et overblik og huske, hvad man egentlig er interesseret i. Pludselig har man købt en blender og pelsfrakke, selvom man rigtig var på udkig efter en ny pc og et par vinterstøvler.

Derfor er det en god idé, at gøre sig nogle tanker om, hvad man virkelig har brug for og lave en liste, inden du begiver dig ud i tilbudsjagten. Det kan også være fornuftigt at hæve et vist beløb eller sætte en fast grænse for, hvor mange penge, man vil bruge til januar udsalg.

Endelig kan det være smart at lave en plan over, hvilke butikker man gerne vil ind i. Nogle butikker har køtilbud, så måske er det bedre at besøge nogle butikker førend andre for at sikre sig et særlig godt tilbud.

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.