7 typer af bankrådgivere du skal undgå

07. februar 2017

7 typer af bankrådgivere du skal undgå:

At tage stilling til sin økonomiske situation er ikke altid lige let. Og hvis ens bankrådgiver samtidig ikke er lige kompetent til at give én den rette vejledning, kan det hurtigt blive vanskeligt at få et overblik over sin økonomi.

Det gør det ikke mindre problematisk af, at økonomien er sådan en vital del af ens hverdag. Og bankverdenen er fyldt med typer, der enten har deres egne motiver, har lille interesse for kunden af den ene eller anden grund eller bare mangler de grundlæggende kompetencer til at hjælpe én med økonomien.

Man kan komme ud for lidt af hvert, når man skal ned i banken og have rådgivning om fx lån, og det er langt fra altid en positiv oplevelse, man ender med at forlade banken med. Faktisk ender det med jævne mellemrum, at man har fået en lidt irriterende eller dårlig oplevelse. Det vil man selvfølgelig gerne undgå, og det er der også midler for.

Bankrådgivere du skal undgå

Hvis du gerne vil bruge denne infografik, føl fri til at kopier koden nedenunder:

<div style="clear:both"><a href="http:&#47;&#47;www.lånio.dk/blog/2017/02/bankraadgivere-du-vil-undgaa"><img src="http:&#47;&#47;www.lånio.dk/media/912319/7-typer-af-bankraadgivere-du-skal-undgaa.png" width="100%" title="bankraadgivere du vil undgaa" alt="bankraadgivere du vil undgaa" border="0" /></a></div>

Det er vigtigt at være observerende, når man møder sin rådgiver, eller i nogen tilfælde bliver kontaktet. Man kan nemlig ende med at bruge unødvendigt tid og ressourcer på sin økonomiske situation, hvis man ikke får spottet om man har fanget en død fisk eller farlig haj.

Det er derfor vigtigt at få skiftet bankrådgiveren ud med en anden og mere kompetent en af slagsen. Det vil være synd og skam at ende i luksusfælden på grund af dårlig rådgivning.

For at hjælpe lidt på vej i bestræbelserne på at vide hvornår, man skal undgå en bankrådgiver og skal være særlig varsomt, har Lånio.dk lavet en liste over de typer, du særligt skal tage dig i agt over for.